Bine ai venit la conceptoline

Bine ai venit la
Let's talk cu ANTO & DELIA by CONCEPTO

Orar Programări

  • Luni 9:00-17:00
  • Marţi 9:00-16:15
  • Miercuri 9:00-16:00
  • Joi 9:00-21:00
  • Vineri 9:00-16:00

SERVICIILE NOASTREconceptoline.com

  •   Let's talk cu ANTO & DELIA!

Departmente

  • Let's talk cu ANTO & DELIA

PROGRAMEAZĂ-TE CHIAR ACUM

1
2
3
1
2
3
1
2
3

Despre Noi

De multe ori, în încercarea de a ne adapta unei situații cât mai bine și mai repede, uităm, de fapt, ce e important în toată goana aceasta: NOI. Situația pe care o trăim acum toți nu a fost una previzibilă, nu am avut timp să înțelegem toate subtilitățile, iar viața noastră s-a schimbat radical într-o fracțiune de secundă. De aceea credem ca e momentul sa ne ajutam unii pe altii asa cum putem mai bine.

Noi am început deja. Am vorbit cu Antonia, o prietenă bună, aproape de inima Concepto, și am dat drumul unei campanii `Let`s talk`. Antonia Mărincaș este psiholog acreditat la Colegiul Psihologilor din România (psiholog clinician autonom și psihoterapeut autonom cognitiv-comportamental), iar alături de ea am avut primele 3 săptămâni de psihoterapie încununate cu succes și feedback pozitiv. Pe parcursul campaniei s-a alăturat echipei noastre și Delia Ioana Codreanu, psiholog acreditat la Colegiul Psihologilor din Romania (psiholog și psihoterapeut autonom în analiza tranzacțională și antrenor, cu experiență clinică in terapie individuala, de cuplu și de grup; transformational coach & terapeut DBT). Împreună cu Antonia și Delia am ințeles importanța și nevoia de comunicare, chiar și la distanță.

Daca ai vreo intrebare, vreo teama, vreun gand care te framanta in ultima vreme, Antonia & Delia dedica 45 de minute doar pentru tine. Programează-te si haide să începem să fim mai putenici, vorbind despre ce ne apasă. Totul e confidențial, friendly și aplicat, iar costurile sunt suportate în totalitate de Concepto