Confidenţialitatea
Datelor

Conson Demo

1. INTRODUCERE

Bine ati venit pe site-ul CONSON.RO, o platforma/sistem oferit de AKOX SRL (denumit in continuare CONSON ori PLATFORMA) ce pune la dispozitia Partilor (Client si Furnizor) un canal de comunicare de tip video apel precum si un sistem de programare a Clientului la serviciile oferite de catre Furnizor. Utilizarea platformei CONSON depinde de acceptul dvs. al termenilor si conditiilor din acest document (denumit in continuare „Termeni”). CONSON poate schimba oricand acesti Termeni si astfel de schimbari vor produce efecte imediat ce au fost publicate pe site-ul Conson.Ro. Va trebui sa acceptati sau sa refuzati acesti termeni dupa fiecare schimbare pana sa accesati serviciile platformei CONSON. Partile vor avea tot timpul optiunea sa fie eliberati de acest contract in cazul in care doresc acest lucru, fapt realizabil prin trimiterea unui mail la support@conson.ro. Daca nu acceptati acesti Termeni sau nu va simtiti confortabil cu faptul ca pe parcurs o sa apara schimbari la acest contract, ar trebui sa intrerupeti folosirea platformei CONSON. Daca nu sunteti de acord cu Termenii, sau daca aveti sub varsta de 14 ani, nu folositi serviciile de pe platforma CONSON. Va rugam sa cititi cu atentie acest document inainte sa folositi / utilizati serviciile atat a plaformei CONSON cat si cele ale Furnizorilor!

2. PARTILE

CONSON - detinatorul platformei care ofera un serviciu Furnizorului cu ajutorul careia acesta isi poate oferi propriile servicii catre Clientii acestuia.
FURNIZOR - acea entitate (Persoana Fizica, Persoana Juridica ori Persoana Fizica Autorizata) care se va inregistra pe platforma CONSON si pe baza unui abonament va avea acces la anumite servicii de pe platforma CONSON.
CLIENT - acea entitate (Persoana Fizica, Persoana Juridica ori Persoana Fizica Autorizata) care utilizand facilitatile oferite de catre CONSON va putea beneficia de serviciile oferite de catre FURNIZOR.

3. SERVICIUL

CONSON furnizeaza urmatorul serviciu:
- Furnizorii de servicii se inregistreaza pe platforma CONSON cu adresa www.conson.ro si utilizand facilitatile CONSON vor oferi spre Clientii sai diferite servicii pe baza de programare. Serviciile pot fi prestate de catre Furnizorul de serviciu atat intr-o locatie fizica a acestuia cat si pe online in cazul unui serviciiu furnizat ptrint-o sesiune video online.
- Clientii utilizand Pagina Furnizorului (landing page) de pe platforma CONSON ori utilizand site-ul propriu a Furnizorului se pot inregistra / programa la diferite servicii oferite de catre acesta.
- CONSON nu percepe nicun fel de taxa de la Clienti pentru utilizarea platformei ori pentru serviciile furnizate catre Client.
- Relatia financiara daca acesta exista este intre Furnizorul de serviciu si Client.
- CONSON poate sa refuze URL-ul personal/companie definit in cadrul platformei in cazul in care acesta intentionat sau neintentionat interfereaza cu o marca comerciala inregistrata sau daca este ofensator.

4. DENEGARE. LIMITAREA RASPUNDERII. DESPAGUBIRI.

4.1 DENEGARE

SERVICIILE SUNT FURNIZATE ASA CUM SE PREZINTA” SI „IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATE.” COSNON DENEAGA TOATE DECLARATIILE SI GARANTIILE, EXPRESE, IMPLICITE SAU IMPUSE DE LEGE, CARE NU SUNT PREVAZUTE IN MOD EXPRES IN ACESTE CONDITII, INCLUSIV GARANTIILE IMPLICITE PRIVIND VANDABILITATEA, ADECVAREA PENTRU UN ANUMIT SCOP ȘI NEINCALCAREA DREPTURILOR TERTILOR. ÎN PLUS, COSNON NU FORMULEAZĂ NICIO DECLARATIE SAU GARANTIE CU PRIVIRE LA FIABILITATEA, PUNCTUALITATEA, CALITATEA, ADECVAREA SAU DISPONIBILITATEA SERVICIILOR SAU A ORICAROR SERVICII SAU BUNURI SOLICITATE PRIN UTILIZAREA SERVICIILOR, NICI NU DECLARA SAU GARANTEAZA CA SERVICIILE VOR FI LIPSITE DE INTRERUPERI SAU ERORI. COSNON NU GARANTEAZA CALITATEA, ADECVAREA, SIGURANTA SAU CAPACITATEA FURNIZORILOR TERTI. SUNTETI DE ACORD CA INTREGUL RISC CARE DECURGE DIN UTILIZAREA DE CATRE DVS. A SERVICIILOR, PRECUM SI A ORICĂROR SERVICII SAU BUNURI SOLICITATE IN LEGATURA CU ACESTEA, VA REVINE IN EXCLUSIVITATE, IN MASURA MAXIMA PERMISA DE LEGISLATIA APLICABILA.

4.2 LIMITAREA RASPUNDERII

AKOX SRL NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU DAUNELE INDIRECTE, SPECIALE, EXEMPLARE, PUNITIVE SAU DE ALTA NATURA, INCLUSIV PIERDEREA PROFITULUI, PIERDEREA DATELOR, PREJUDICII PERSONALE SAU MATERIALE ASOCIATE CU SAU CARE DECURG IN ALT MOD DIN VREO UTILIZARE A SERVICIILOR, CHIAR DACA SOCIETATEA AKOX SRL A FOST INFORMATA CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA PRODUCERII ACESTOR PREJUDICII. SOCIETATEA AKOX SRL NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICIUN PREJUDICIU, NICIO DAUNA SI NICIO PIERDERE CARE DECURGE DIN:
- FAPTUL CA DVS. ATI UTILIZAT SAU V-ATI BAZAT PE SERVICII, SAU INCAPACITATEA DVS. DE A ACCESA SAU A UTILIZA SERVICIILE; SAU
- ORICE TRANZACTIE SAU RELATIE DINTRE DVS. ȘI FURNIZORUL TERT, CHIAR DACA CONSON A FOST INFORMATA CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA PRODUCERII ACESTOR PREJUDICII. CONSON NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICIO INTARZIERE SAU NEEXECUTARE A SERVICIILOR CARE DECURGE DIN CAUZE AFLATE IN AFARA CONTROLULUI REZONABIL AL AKOX SRL

4.2 DESPAGUBIRI

RASPUNDEREA TOTALA A COSNON FATA DE DVS. IN LEGATURA CU SERVICIILE, PENTRU TOATE PREJUDICIILE, PIERDERILE SI DAUNELE, NU VA DEPASI IN NICIUN CAZ VALOAREA DE 5 ABONAMENTE CONTRACTATE PENTRU FURNIZOR. CA SI CLIENT PUTETI UTILIZA SERVICIILE CONSON PENTRU A SOLICITA SERVICII DE LA FUNIZORI TERTI, INSA DVS. CONVENITI CA CONSON NU ARE NICIO RESPONSABILITATE SAU RASPUNDERE FATA DE DVS. IN LEGATURA CU RESPECTIVELE SERVICII OFERITE DVS. DE FURNIZORII TERTI, CU EXCEPTIA CELOR PREVAZUTE IN MOD EXPRES IN ACESTE CONDITII. LIMITARILE SI DENEGARILE DIN SECTIUNEA 4 NU SUNT DESTINATE SA LIMITEZE RASPUNDEREA SAU SA VA MODIFICE DREPTURILE DE CONSUMATOR CARE NU POT FI EXCLUSE IN TEMEIUL LEGISLATIEI APLICABILE.

5. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR

Sunteti de acord sa NU:

- Incarcati sau sa transmiteti orice comunicare sau continut de orice fel care poate incalca sau viola orice drept al vreunei parti oricare ar fi aceasta.
- Folositi acesta platforma cu orice scop care incalca vreo lege locala, nationala sau internationala.
- Folositi acesta platforma sa distribuiti materiale publicitare sau orice fel de materiale nesolicitate oricarei terte parti.
- Folositi acest platforma ca sa postati sau sa transmiteti materiale ilegale, obscene, defaimatoare, amenintatoare, hartuitoare, abuzive, jignitoare sau rusinoase oricarei alte persoane sau entitati.
- Incercati oprirea, alterarea sau orice alta interferenta in buna functionare a acestei platforme.
- Incarcati imagini daca acestea sunt necesare astfel incat sa incalcati dreptul de autor sau sa fie ofensator
- Va asumati identitatea unei alte persoane.
- Sa incercati a viola securitatea platformei CONSON.

6. PRETUL SERVICIULUI

Preturile sunt afisate pe platforma la aceasta adresa si este valabila pentru FURNIZOR. Pretul platit va fi acela afisat in momentul in care serviciul se contracteaza.

7. SECURITATE DATE

- CONSON actioneaza in conformitate cu legislatia in vigoare.
- CONSON nu va folosi datele personale colectate (date care pot fi folosite pentru a va identifica) in niciun scop fara sa va ceara permisiunea.
- In calitate de FURNIZOR daca doriti sa inchideti contul pe platforma CONSON, CONSON sa obliga sa stearga/distruga toate datele personale colectate care au legatura directa cu FURNIZORUL ori cu CLIENTII acestuia din toate sistemele, cu exceptia cazului in care legea nu permite.
- CONSON poate monitoriza activitatea de pe platforma in scopul de a aduna date statistice pentru scopul de imbunatatii serviciile CONSON. Personalul CONSON va poate contacta si pe utilizand informatiile comunicate in scopul de a oferi suport tehnic, a raspunde la solicitari din partea utilizatorului, a transmite chestionare, a oferi produse si servicii si alte scopuri.
- Va rugam sa cititi documentul nostru in legatura Protectia Datelor pentru mai multe informatii.

8. INTRERUPERI

CONSON isi rezerva dreptul sa modifice, sa intrerupa, temporar sau permanent acesta platforma, integral sau partial, cu sau fara notificare in prealabil. In plus, accesul dvs. la platforma CONSON poate fi intrerupt in orice moment daca incalcati acesti Termeni sau daca stabilim ca, din orice motiv, nu mai este adecvat sa aveti acces la site. Deasemenea in cazul Furnizorilor neplata conform clauzelor contractuale a bonamentului poate atrage dupa sine intreruperea accesului la platforma.

9. DREPTURI

CONSON este marca a AKOX SRL. Continutul, software-ul si designul site-ului CONSON sunt protejate de legi internationale. Nu puteti copia, reproduce, republica, incarca, posta, afisa, transmite, vinde sau utiliza niciunul din aceste materiale fara un consimtamant scris din partea proprietarului materialelor.