Statistici şi Trenduri pentru video vizite, consultaţii şi consultanţă online

Atunci când o să... este chiar ACUM! Fii cu un pas în faţa concurenţei tale şi introdu-ţi în listă cele mai în vogă servicii utilizând platforma Conson.

Conson Trend
Motive pentru care ar trebui să te orientezi şi înspre online

Ştiai ce se întâplă azi în online?

Abonamente 3/4G în România
16.6 milioane abonamente 3G/4G în România

Practic nu există persoane din targetul comercial care să nu aibă conexiune la Internet. Deasemenea navigarea pe dispozitivele mobile au atins peste 70% în anul 2018! Piaţa are acum o altă dinamică şi ficeare intreprinzător trebuie să se adapteze la cerinţele şi nevoile clienţilor.

4.6 milioane abonamente internet fix în România

Cifrele ne arată că aproape fiecare casă din România este acum conectat şi la reţeaua de Internet. Dacă doreşti să rămâi competitiv indiferent de serviciul pe care îl oferi este un "must" să te adresezi celor care doresc să beneficieze de serviciile tradiţionale şi în mediul online.

Cumpărăturile pe online au depăsit 2.7 miliarde euro
Cumpărăturile pe online au depăsit 2.7 miliarde euro

Românii au cumpărat online produse și servicii în 2017 în valoare de 2.7 miliarde de euro (sursa www.gpec.ro) ceea ce distruge sintagma "... românii nu cumpără cu cardul şi nu folosesc serviciile online ori nu îşi fac cumparaturile din online". Adevărul este ca 80% şi din achiziţiile din offline pornesc dupa o căutare din online.

Motive pentru care ar trebui să începi să utilizezi Conson

Dar ştiai în ce direcţie se îndreaptă..

Telemedicina x 10
Telemedicina x10

Statisticile arată că de exemplu tele-medicina a avut anul trecut de zece ori mai multe ședințe decât în precedenții 5 ani la un loc.

Video meditaţiile +200%

În mediul de video meditații și învățare online există un adevărat boom pe piață. De la an la an numărul sesiunilor vândute a cresut cu peste 200%.

Consultanţa online +100%
Consultanţa online +100%

Este un trend crescător și în zona de consultanță online unde de la an la an creșterea a fost de peste 100%.

Viitorul este acum..

Noile trenduri în serviciile online pentru o viaţă mai bună şi liniştită


Conson, poate fi şi pentru tine soluţia.

Contact Departament Vânzări

Consideri că ai nevoie de o ofertă de preţ customizat? Doreşti să ne povesteşti mai multe despre afacerea ta? ... sau doreşti o SESIUNE DEMO? Te rugăm contactează-ne chiar acum! hello@conson.ro

Ai nevoie de Suport Tehnic?

Orice întrebare ai avea, despre serviciul Conson ori orice problema tehnica ai întâmpina nu uita, echipa noastră va sta la dispoziţia ta până ce va găsi soluţia perfectă. Scrie-ne la support@conson.ro şi te vom ajuta.

Concluzia este: migraţia din offline în online este AICI!

Tu ce vei face?

Am putea începe chiar acum?

Înregistrează-te în 30 de secunde..

Vreau o sesiune Demo