Cei 4 pași esențiali pentru a deveni
un profesor care dă meditații online

Să devii profesor care dă meditații online este modul perfect de a-ți transforma pasiunea pentru predat într-o carieră profitabilă și plină de satisfacții. Citind acest articol vei învăța cum care sunt pașii cruciali pentru a-ți lansa propriul business online.

1. Delimitează-ți bine expertiza

Înainte de a face orice pas, fii sigur că ești “bine echipat” pentru a preda materia pe care o dorești, în sensul în care, poate că tu știi să vorbești bine în limba engleză, dar știi să o și predai?

Dacă nu ești profesor acreditat și nu predai această materie în fiecare zi, poate că ar fi bine ca mai întâi să iei niște cursuri de pedagogie,despre tehnici de predare sau de ce nu, chiar cursuri la materia pe care vrei să o predai. Asta te va ajuta să-ți mai consolidezi unele cunoștințe.

Cerințele legale pentru predarea unei materii diferă de la o țară la alta. Deși la noi în țară nu este obligatoriu să ai o diplomă specializată, numele tău va avea rezonanță mai mare dacă lucrezi pentru o instituție sau o școală. Așa că este bine să-ți cercetezi bine piața înainte de a te apuca.

2. Configurează-ți profilul online

În calitate de profesor care dă meditații online, va trebui să te asiguri că ai o prezență activă online sub forma (cel puțin) a unui site web care prezintă serviciile pe care le prestezi, dar și postări de social media cu același obiectiv final.

În acest fel, vei transforma ceea ce faci într-un brand și vei ajuta clienții să te găsească mai ușor. De asemenea, pentru a-ți mări șansele de reușită, trebuie să fii activ pe forumurile care vorbesc despre materia pe care o predai.

În momentul în care cineva te alege ca și tutor, aceasta își dorește să simtă că primește un serviciu personalizat, tocmai de aceea trebuie să fii o persoană activă online.

3. Învață cum să-ți vinzi abilitățile

Marketingul te va ajuta enorm de mult în găsirea și captarea primilor clienți. Sunt multe metode prin care te poți scoate în evidență, în calitate de profesor care dă meditații online. Aici putem vorbi despre publicitatea plătită, cum ar fi Pay Per Click sau de mai multe metode organice, construite printr-un canal de social media stabil.

Îți recomandăm să utilizezi o abordare de publicitate pe mai multe canale atunci când ești în faza incipientă a afacerii tale, pentru a te asigura că atragi clienții care trebuie.

4. Conectează-te cu clienții tăi prin Conson

Conectarea cu clienții se face incredibil de simplu cu cea mai recentă tehnologie video orientată către client de la Conson. Această platformă inteligentă și sigură îți permite să faci apeluri video cu clienții de oriunde din țară și să procesezi plățile de la aceștia rapid și în siguranță.

...
Jane Doe
VP Sales, Dashcore Inc.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium animi, asperiores commodi cum cupiditate dignissimos doloremque eligendi est exercitationem.

Lansează-ți afacerea pe online!

Ești singur în afacerea ta și e suficient! You Rock!

Acum, mai mult ca oricând trebuie să fii pe ONLINE. Te vom salva de investiții inutile, de timp pierdut și nu în ultimul rând vom fi alături de tine.

Nu rata această oportunitate!!!

Contactează-ne acum

Postări recomandate

...

Conson


Ce ne rezervă viitorul:
afacerile individuale online

Ca antreprenor, trebuie tot timpul să fii cu un pas înainte și să gândești în viitor, tocmai de aceea trebuie să profiți...

Noi 04 2019

...

Conson


Lansează afacerea ta
individuală pe online

În zilele noastre cel mai de preț lucru este timpul, desigur după sănătate. Dar cumva acestea se leagă între ele și depind...

Dec 02 2019

...

Conson


De ce meditațiile online
vor exploda în 2020-2021 ?

Conform unui studiu recent realizat de către Techavio, piața de tutorat online a fost evaluată la 63,57 miliarde de...

Dec 19 2019