Lansează afacerea ta
individuală pe online

În zilele noastre cel mai de preț lucru este timpul, desigur după sănătate. Dar cumva acestea se leagă între ele și depind unul de celălalt, deoarece de multe ori problemele de sănătate apar datorită lipsei de timp.

Nu avem timp sa mergem la medic, să mâncăm regulat sau să ne odihnim când și cât trebuie. De asemenea pierdem mult timp în trafic, în momentul în care ne ducem copilul la meditații sau la orice alte activități extracurriculare, pierdem și mai mult timp căutând un loc de parcare atunci când mergem la un cabinet de avocatură sau pentru a ne întâlni la o sesiune de mediere cu un client rău platnic și exemplele ar putea continua.

Toate aceste lucruri generează stres, duc la înrăutățirea calității vieții și clar îngreunează activitatea de zi cu zi a multor persoane. Toate acestea ar putea fi parțial evitate în cazul în care unele servicii și activități ar putea avea loc în condiții foarte asemănătoare ca și o întâlnire față în față, dar fără a pierde minute ori de multe ori chiar ore întregi cu lucruri ce ne încurcă.

Conson își dorește să rezolve această problemă comună a generației de astăzi, punând la dispoziția tuturor o platformă de “întâlnire” de tip video unde totul se întâmplă în timp real într-un cadru foarte bine organizat.

De asemenea Conson își propune să mai rezolve o problemă din mediul de afaceri de tip “small business” și anume goana acestora pentru încasarea plăților pentru serviciile prestate! Astfel, ne propunem integrarea unui sistem de plată instant ce poate fi gestionat astfel încât să fie per sesiune ori pe minut - totul fiind la latitudinea clientului Conson!

Iată câteva exemple cu domenii de activitate unde acest sistem ar putea avea succes și ar salva timp prețios tuturor participațiilor:

Meditații video individuale sau de grup pentru elevi/studenți în timp real pe baza de programare

Consultații medicale video în timp real pe baza de programare

Mediere video in timp real pe baza de programare

Consultanță în afaceri video în timp real pe baza de programare

Exemplele ar putea continua și pentru cabinetele psihologice, centre de nutriție și dietetică, cabinete de avocatură, antrenor personal de fitness, profesor de limbi străine, practic orice serviciu de consultanţă care se poate realiza în mediul online.

...
Jane Doe
VP Sales, Dashcore Inc.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium animi, asperiores commodi cum cupiditate dignissimos doloremque eligendi est exercitationem.

Lansează-ți afacerea pe online!

Ești singur în afacerea ta și e suficient! You Rock!

Acum, mai mult ca oricând trebuie să fii pe ONLINE. Te vom salva de investiții inutile, de timp pierdut și nu în ultimul rând vom fi alături de tine.

Nu rata această oportunitate!!!

Contactează-ne acum

Postări Recomandate

...

Conson


Cei 4 pași esențiali pentru a deveni un profesor care dă meditații online

Să devii profesor care dă meditații online este modul perfect de a-ți transforma pasiunea pentru predat într-o...

Ian 14 2020

...

Conson


Te-ai săturat să aștepți
după plata clienților?

Este destul de greu să conduci o afacere de succes, dar mai ales pentru mulți proprietari de întreprinderi mici...

Feb 02 2020

...

Conson


Expansiunea orelor
de terapie online

În domeniul extins al telesănătății, asistența medicală telementală permite pacienților să comunice cu terapeuții...

Feb 22 2020