De ce meditațiile online
vor exploda în 2020-2021 ?

Conform unui studiu recent realizat de către Techavio, piața de tutorat online a fost evaluată la 63,57 miliarde de dolari în 2016 și este prevăzută să ajungă la 120,67 miliarde de dolari până în 2021. America de Nord este în prezent cea mai mare piață de tutorat online, dar restul lumii începe cu pași repezi să-i calce pe urme.

Spre exemplu, statisticile arată că telemedicina a avut anul trecut de zece ori mai multe ședințe decât în precedenții 5 ani la un loc. Este un trend crescător și în zona de consultanță online unde de la an la an creșterea a fost de peste 100%, iar în mediul de video meditații și învățare online există un adevărat boom pe piață. Acum trei ani, 8 din 10 clienți ai unei bănci mergeau la ghișeu pentru un transfer sau un extras de cont, iar azi 7 din 10 clienţi își rezolvă operațiunile prin internet banking. România este ca un burete și a preluat, dar a și acceptat cam tot în materie de tehnologie.

Din cauza faptului că tehnologia se dezvoltă din ce în ce mai rapid, meditațiile sau lecțiile de orice tip online nu mai sunt restricționate de locație. Există o gamă largă de profesori online care oferă meditații pe diverse subiecte care, probabil, nu sunt disponibile la nivel local.

Spre exemplu tu locuiești în Bistrița, iar copilul tău vrea sa dea la facultatea de arhitectură, dar ca să fii sigur că va fi admis, ți-ai dori să ia câteva lecții de pregătirea examenului de admitere cu un profesor renumit din Cluj. De ce sa faci de două ori pe săptămână un drum de 220 km dus-întors, când poți avea parte de acest profesor renumit din Cluj chiar din confortul propriei case. În plus, pe lângă accesibilitatea sporită, prețul unei astfel de ore de meditație este deobicei mai ieftină, ambele părți fiind avantajate din această cauză.

Accesibilitatea și comoditatea sunt niște beneficii pentru părinții care au fost nevoiți în trecut să plătească sume mari de bani pentru a le asigura copiilor meditatori. Tot de ce ai nevoie pentru a-ți oferi și tu serviciile de meditații în online, este un calculator și o conexiune bună la internet. Ești la un click distanță de orice student sau elev care își dorește să afle tainele materiei pe care o predai.

Lansează-ți afacerea pe online!

Ești singur în afacerea ta și e suficient! You Rock!

Acum, mai mult ca oricând trebuie să fii pe ONLINE. Te vom salva de investiții inutile, de timp pierdut și nu în ultimul rând vom fi alături de tine.

Nu rata această oportunitate!!!

Contactează-ne acum
...
Jane Doe
VP Sales, Dashcore Inc.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium animi, asperiores commodi cum cupiditate dignissimos doloremque eligendi est exercitationem.

Postări Recomandate

...

Conson


Cei 4 pași esențiali pentru a deveni un profesor care dă meditații online

Să devii profesor care dă meditații online este modul perfect de a-ți transforma pasiunea pentru predat într-o...

Ian 14 2020

...

Conson


Te-ai săturat să aștepți
după plata clienților?

Este destul de greu să conduci o afacere de succes, dar mai ales pentru mulți proprietari de întreprinderi mici...

Feb 02 2020

...

Conson


Expansiunea orelor
de terapie online

În domeniul extins al telesănătății, asistența medicală telementală permite pacienților să comunice cu terapeuții...

Feb 22 2020