Expansiunea orelor
de terapie online

În domeniul extins al telesănătății, asistența medicală telementală permite pacienților să comunice cu terapeuții prin videochat, mesaje text, e-mail sau prin diverse aplicații.Talkspace, BetterHelp și Coachfox sunt exemple binecunoscute de platforme de terapie online. Deasemenea, unii terapeuți tradiționali încep să se reprofileze și să ofere și ei sesiuni video, tocmai pentru că este o modalitate mult mai flexibilă, iar astfel reușește să păstreze legătura clienții din locații diferite.

Terapia online nu poate să ne ofere decât multe beneficii. Spre exemplu, pentru unii oameni poate fi mai ușor să se deschidă unui terapeut din confortul propriei case, iar acest sentiment de anonimat ajută la depășirea barierelor atunci când cineva își împărtășește probleme personale. Terapia online este, în general, mai accesibilă decât terapia tradițională, ceea ce oferă mult mai multor persoane acces la îngrijire.

Factorul de comoditate constituie și acesta un avantaj, deoarece terapia online elimină un drum în plus printr-un oraș aglomerat, la o oră de vârf, căutarea unui loc de parcare, dar poate de asemenea să le permită pacienților să strecoare o oră de terapie în pauza de prânz, spre exemplu.

Putem observa cu ușurință că în ultimii ani, cele mai multe sarcini pe care le avem de făcut, au trecut în mediul online. Acum trei ani 8 din 10 clienți ai unei bănci mergeau la un ghișeu dintr-o bancă pentru un transfer sau un extras bancar, iar astăzi, 7 din 10 clienţi își rezolvă operațiunile prin internet banking. România este ca un burete și a preluat, dar a și acceptat cam tot în materie de tehnologie, tocmai de aceea considerăm că este doar o chestiune de timp până când terapia online devine și aceasta o normalitate.

...
Jane Doe
VP Sales, Dashcore Inc.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium animi, asperiores commodi cum cupiditate dignissimos doloremque eligendi est exercitationem.

Lansează-ți afacerea pe online!

Ești singur în afacerea ta și e suficient! You Rock!

Acum, mai mult ca oricând trebuie să fii pe ONLINE. Te vom salva de investiții inutile, de timp pierdut și nu în ultimul rând vom fi alături de tine.

Nu rata această oportunitate!!!

Contactează-ne acum

Postări recomandate

...

Conson


Ce ne rezervă viitorul:
afacerile individuale online

Ca antreprenor, trebuie tot timpul să fii cu un pas înainte și să gândești în viitor, tocmai de aceea trebuie să profiți...

Noi 04 2019

...

Conson


Lansează afacerea ta
individuală pe online

În zilele noastre cel mai de preț lucru este timpul, desigur după sănătate. Dar cumva acestea se leagă între ele și depind...

Dec 02 2019

...

Conson


De ce meditațiile online
vor exploda în 2020-2021 ?

Conform unui studiu recent realizat de către Techavio, piața de tutorat online a fost evaluată la 63,57 miliarde de...

Dec 19 2019