Te-ai săturat să aștepți
după plata clienților?

Este destul de greu să conduci o afacere de succes, dar mai ales pentru mulți proprietari de întreprinderi mici, cel mai greu este atunci când trebuie trebuie să aștepte după plata clienților. După ce ai depus o muncă grea, care ți-a mâncat timp, cu oricât de mult drag ai fi făcut această treabă, până la urmă tot aștepți “răsplata bănească”, care de cele mai multe ori întârzie să mai apară.

Cu toate acestea, întârzierile de plată pot duce la dezavantaje foarte mari pentru firmele mai mici sau care sunt în stare incipientă, dezavantaje care ar putea duce la probleme cu fluxul de numerar. Conform unui studiu făcut recent de către Huffington Post Australia, proprietarii afacerilor mici petrec în medie 12 zile pe an urmărind clienții a căror facturi au rămas neplătite.

Deci, ce se poate face pentru a preveni acest obicei neplăcut de a aștepta pentru plata clienților?
Cererea unei plăți în avans ar putea atenua această problemă, la fel și stabilirea unei “rate lunare”, clar întemeiată, cu termeni și condiții pentru client. Deasemenea, acceptarea plății prin cardul de credit este o metodă dovedită pentru a accelera timpul de plată, precum și pentru a stimula veniturile pentru întreprinderile mici.

Nu zicem că toate aceste metode nu ar fi eficiente, însă o soluție tehnologică precum Conson, îți va garanta primirea plății, deoarece clienților li se cere să înregistreze detaliile de plată înainte de începerea sesiunii. Prețul serviciului prestabilit va fi debitat automat după ce are loc consultarea video.

Printre scopurile Conson se află și acela de a rezolva o problemă din mediul de afaceri de tip “small business” și anume goana antreprenorilor după încasarea plăților pentru serviciile prestate. Astfel, Conson are integrat un sistem de plată instant ce poate fi gestionat astfel încât să fie per sesiune ori per minut - totul fiind la latitudinea clientului Conson!

...
Jane Doe
VP Sales, Dashcore Inc.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium animi, asperiores commodi cum cupiditate dignissimos doloremque eligendi est exercitationem.

Lansează-ți afacerea pe online!

Ești singur în afacerea ta și e suficient! You Rock!

Acum, mai mult ca oricând trebuie să fii pe ONLINE. Te vom salva de investiții inutile, de timp pierdut și nu în ultimul rând vom fi alături de tine.

Nu rata această oportunitate!!!

Contactează-ne acum

Postări recomandate

...

Conson


Ce ne rezervă viitorul:
afacerile individuale online

Ca antreprenor, trebuie tot timpul să fii cu un pas înainte și să gândești în viitor, tocmai de aceea trebuie să profiți...

Noi 04 2019

...

Conson


Lansează afacerea ta
individuală pe online

În zilele noastre cel mai de preț lucru este timpul, desigur după sănătate. Dar cumva acestea se leagă între ele și depind...

Dec 02 2019

...

Conson


De ce meditațiile online
vor exploda în 2020-2021 ?

Conform unui studiu recent realizat de către Techavio, piața de tutorat online a fost evaluată la 63,57 miliarde de...

Dec 19 2019